Bezobalové nanuky

„Budeme dělat nanuky?“ „Tak jo.“

Tak u nás začíná skoro vše, s čím začneme.

Nanuky jsme začaly výrábět minulý rok. Klárka vymyslela svou recepturu a měly jsme s nimi celkem úspěch. Dokonce jedna naše zákaznice našla fotku našich nanuků v časopisu Glanc, o které jsme vůbec nic netušily.
Tento rok jsme se rozhodly, že budeme pokračovat. Pořídily jsme nový mrazák pro rychlejší mrazení a vylepšily postup výroby.

Nanuky nijak uměle nedochucujeme ani do nich nepřidáváme žádná barviva. Neobsahují ani laktózu. Příchutě měníme každý den, nemáme žádné menu ani porfolio nanuků. Je to podle sezónnosti ovoce, nálady a aktuální inspirace.

Když jednou ochutnáte pořádný, poctivý nanuk, už nebude chtít jiný. 🙂